Badrumsrenovering i Ulricehamn av högsta klass

Över 40 års erfarenhet av att renovera badrum.

Vi på Köksforum i Äspered AB är dina experter på badrumsrenovering i Ulricehamn. Med vår kompetens och expertis skapar vi din vision för ett badrum under trygga och säkra förhållanden. Med fokus på kundrelationen, kvalitativa materialval och ett öga för design. Vi hjälper dig att förverkliga din badrumsdröm. Kanske är du ute efter en minimalistisk och strikt stil, eller något mer klassiskt och lantligt, vi designers hjälper dig med alla val och fungerar som både professionella rådgivare, hantverkare och installatörer.
Badrumsinspiration i trä i ulricehamn och borås

Därför ska du anlita oss

När du söker en badrumsrenovering hoppas vi att vara det självklara valet!  Vi skapar funktionella, snygga och säkra badrum.  Låt oss förverkliga drömmen om en oas i hemmet.  

  • Pålitlighet, vi ser till att resultatet blir enligt dina önskemål.  
  • Vi hjälper dig genom hela processen när det är dags att renovera ditt badrum. Från konsultation, ritningar, design, materialinköp och renovering, till slutbesiktning. 
  • Vi håller tidsplanen, våra hantverkare gör alltid sitt bästa för att hålla sig inom den planerade tiden. 
  • Vi innehar alla viktiga branschcertifikat såsom Säker Vatten och Byggkeramikrådet. 
  • Alla våra medarbetare inom exempelvis snickeri, el och vvs är certifierade hantverkare med behörighet som krävs. 
  • Vi innehar självklart våtrumscertifikat och lämnar givetvis garanti på utfört arbete. 
Stilren Badrumsinspiration i ulricehamn och borås

Badrumsinspiration: Få inspiration till ditt nya badrum i Ulricehamn

Kundrelationen - väsentlig för oss

En badrumsrenovering kan kännas som ett stort, omfattande och tidskrävande projekt. Ta hjälp av oss designers, vi lovar dig en spännande resa i nya trender, klassisk skönhet, smarta lösningar och praktiska möjligheter! 

Besök vår utställning, ta del av vår kunskap samt bläddra i våra kataloger för inspiration. Både vi designers och hantverkare har ett nära samarbete med dig som kund, för att skapa en så personlig miljö som möjligt. Vi besöker gärna ditt hem för att tillsammans på plats se och gå igenom möjligheter med ditt nya badrum. Som kund hos oss ska du kunna känna dig fullt nöjd med din investering. 

Ljus Badrumsinspiration i ulricehamn och borås

Vanliga frågor om badrumsrenovering i Ulricehamn

Tidsåtgången för en badrumsrenovering varierar beroende omfång av själva renoveringen. Mestadels handlar det om 4-6 veckor. I tidsplanen beräknas badrumsplanering, rivning av ditt gamla badrum, byte av golvbrunn och avlopp, eloch vattendragning samt uppbyggnaden av ditt nya badrum.

Det är viktigt att renovera sitt badrum ett fackmannamässigt sätt för att det ska skyddas av din hemförsäkring. Ta därför alltid hjälp av auktoriserade hantverkare vid renoveringen. 

Priset kan variera kraftigt beroende hur omfattande renoveringen är som är tänkt att göras, samt vilka material som väljs. Oavsett om man gör ett billigare eller dyrare badrum är det en investering som vi vill att våra kunder ska känna sig fullt nöjd med. 

För att ha rätt till ROT-avdrag måste följande villkor vara uppfyllda – Du ska äga bostaden när arbetet utförs. Du, eller dina föräldrar, ska använda bostaden som permanentbostad, fritidsbostad eller liknande. Du ska faktureras för arbetet och/eller ha utgiften för arbetet. 

Ja, vi har både behörig våtrum-certifikat och certifikat för Branschregler säker vatteninstallation.