Köksrenovering Borås

Experter på att renovera kök i Borås

Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar

Är det dags att göra en köksrenovering? Med oss får du en trygg partner som är med dig hela vägen, från första idé till installerat kök. Vi erbjuder köksrenoveringar med totalentreprenad, vilket innebär att vi tar hand om hela projektet från rivning, vvs, el, kakel, murning, målning samt annan byggnation. Vi samarbetar med leverantörer som tillhandahåller sortiment med hög kvalité och alla våra installatörer är självklart behöriga på sitt område.  

Ta hjälp av oss designers, vi lovar dig en spännande resa i nya trender, klassisk skönhet, smarta lösningar och praktiska möjligheter! Besök vår utställning, ta del av vår kunskap samt bläddra i våra kataloger för inspiration! Både vi designers och hantverkare har ett nära samarbete med dig som kund, för att skapa en så personlig miljö som möjligt. Vi besöker gärna ditt hem för att tillsammans på plats gå igenom möjligheter inför din köksrenovering, samt form och funktionsval för att uppnå bästa resultat. 

Köksrenovering Ulricehamn, Köksinspiration Ulricehamn, Renovera kök Ulricehamn

Proffs på kök och bad

Vi hjälper dig med köksrenovering, renovering av köket i Borås – Hemmets hjärta, familjens favoritplats och ett välbesökt debattforum – köket är hemmets mest mångsidiga plats där livet pågår febrilt bland potatisskal och disktravar. Därför behöver ditt mest livfulla rum funktion, bekvämlighet och design som tillsammans skapar det kök alla behöver i sin vardag.  

Vi tillhandahåller kvalitetskök och även badrum sedan 1981 – från standardiserade till specialicerade, från stilren till lantlig design med innovativa lösningar i moderiktiga uttryck. Med lyhördhet för de stora planerna och känsla för de små detaljerna är inget projekt för avancerat för oss! Du kan känna dig trygg med att anlita oss för din köksrenovering eller din badrumsrenovering. 

Köksrenovering Ulricehamn, Köksinspiration Ulricehamn, Renovera kök Ulricehamn

Köksinspiration: Få inspiration till ditt nya kök i Borås

Tips och råd inför en köksrenovering – Besök vår utställning inför renoveringen av ditt nya kök, ta del av vår kunskap samt bläddra i våra kataloger för inspiration!   

På vår hemsida ser du också några tidigare utförda köksrenoveringar i Borås. Kanske får du några idéer till ditt nya kök? 

Kvalitet och miljö i fokus

Ett kvalitets- och miljötänk genomsyrar hela vår verksamhet. Vi tillämpar en miljöpolicy där vi i första hand väljer material som producerats så miljövänligt som möjligt. Dessutom ser vi till att inköp och transporter samordnas och effektiviseras i möjligaste mån för att minimera miljöpåverkan. 

Köksrenovering Ulricehamn, Köksinspiration Ulricehamn, Renovera kök Ulricehamn

Vanliga frågor kring köksrenovering

Priset kan variera kraftigt beroende på hur omfattande renoveringen är som är tänkt att göras, samt vilka material som väljs. Oavsett om man gör ett billigare eller dyrare kök så är det en investering som vi vill att våra kunder ska känna sig fullt nöjd med.  

Boka tid med någon av våra köksdesigners för att gå igenom din köksrenovering. 

För att ha rätt till ROT-avdrag måste följande villkor vara uppfyllda – Du ska äga bostaden när arbetet utförs. Du, eller dina föräldrar, ska använda bostaden som permanentbostad, fritidsbostad eller liknande. Du ska faktureras för arbetet och/eller ha utgiften för arbetet.

Att renovera köket är ett större projekt och kräver en hel del planering. 

Var ute i god tid, besök vår köksutställning för inspiration och/eller boka tid med någon av oss köksdesigners för att gå igenom dina tankar och idéer.  

Vad saknar du i ditt nuvarande kök? Bra beredning och serveringsytor? Tåliga bänkskivor? Smarta förvaringslösningar? Snygg och funktionell belysning? Design? 

En köksrenovering kan ta olika lång tid. Det beror bland annat på vad som ska göra runt omkring köket, om du ska göra en helrenovering med exempelvis nytt golv och tak eller bara renovera delar av köket. Räkna med att en hel köksrenovering vanligtvis tar 3-5 veckor. Kontakta oss så får du en offert och tidsplan för hur lång tid det skulle ta att renovera just ditt kök.  

Välkommen till oss på Köksforum i Äspered AB